Guia de compra per internet de sabatilles per córrer (3/3): Talla i compra final.

Ara toca encertar amb la talla i comprar les sabatilles. Hi han varies maneres de fer-ho:

·Anar a una tenda i provar directament la sabatilla.
·Mirar la següent taula de talles ( tots sabem que un 42 d´una marca o model no és sempre el mateix que un 42 d´una altre marca o model, però fixeu-vos que a les taules hi han CMs, i els centímetres son els mateixos a tots els llocs) : http://www.runningwarehouse.com/CustService/sizing.html 













·I la millor manera si has tingut sabatilles de running abans. Fent servir el Shoefitr del web http://www.runningwarehouse.com

EXEMPLE de procediment havent escollit unes Asics Nimbus com a model adequat per les meves necessitats i tenint unes Nike pegasus 28 (que m´ajudaran en encertar amb la talla comparant-la amb les Nimbus que vull comprar, com veureu més endavant):




1er pas: Anar a runningwarehouse . Anar al cercador i ficar el model escollit que vols comprar  (en aquest cas les Nimbus).

*Si ets dona assegurat de tenir marcat 'Womens'.



2ón pas: Una vegada estàs en la pàgina del model desitjat, vas a la pestanya de Shoefitr i cliques a Let's get started.






















3er pas: Seleccionar la vostra marca, model i talla de sabatilla amb la que voleu comparar-la per encertar amb la talla. Per tant jo comparo les Pegasus que tinc, amb les Nimbus que vull comprar.




Com veieu l'he trobat.

4t pas: solament em queda donar a Compare how they fit! i clicar a 2D View  per comparar les Nimbus i les Pegasus amb claredat, i saber DEFINITIVAMENT la talla que em quedaria bé.


 Com veieu la talla 9 de les Nimbus és la que em queda bé i la talla 9,5 em queda gran.


Ara sabent la talla, solament ens queda comprar-la.

Per la compra tenim l´opció d´anar a una tenda d´esports, i si pot ser, d´atletisme. Si voleu assessorament REAL, de manera generalitzada a les tendes generalistes d´esports no tenen a gent especialitzada, per tant aniria a tendes d´atletisme o running del vostre voltant ( la majoria de vegades penseu que no hi han al vostre voltant, però si feu una cerca per internet veureu que en teniu una prop de casa).

Per comprar per internet us aconsellaré 3 tendes, a les que he comprat sense cap problema:

http://www.sportsshoes.com/

http://www.wiggle.co.uk/

http://www.21run.com

Heu de tenir compte i fixar-vos en que aquestes dues tendes les talles estan en UK. Aquí teniu la taula de conversions per marca: http://www.runningwarehouse.com/CustService/sizing.html

Espero que us serveixi la guia.




Guia de compra per internet de sabatilles per córrer (1/3): Introducció i Petjada
Guia de compra per internet de sabatilles per córrer(2/3) : Escollir models